Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

it works bodywraps |före och efter

Som ni alla kanske vet så har jag för 3 månader sedan fött mitt 3:e barn med snitt . Och man får alltid en ”snittmage” ,att föda vanligt ger inte ett sådant ”häng” förhoppningsvis försvinner det med vikten . Och för någon månad sedan fick jag mirakelwrappen alla snackar om – it works bodywraps att prova på ! Bilderna på deras hemsida tog mig med storm . Ni anar inte vilka sjuka före och efter bilder det finns på folk som använt dom .

Jag var skeptisk, men jag gör allt för att få bort snittmagen .

Jag provade två omgångar,dvs 2 wraps som jag hade över natten. Resultat kommer tidigast 3 dagar efter man tagit bort den. Det sved och var en jobbig stickande känsla. Som mentol. Det luktade stark mentol. Jag var skeptisk.

Huden blev babylen! Och man märkte och såg att huden blev fastare , den drog ihop sig och bristningarna blev mindre synliga ! På riktigt faktiskt. Vad gör denna superstarka mentol med min mage egentligen?

Och vet ni vad , jag låter er se resultatet av två wraps med egna ögon ! Det här är så sjukt. Jag trodde aldrig detta skulle funka .

Och ja , det där snittvecket retar gallfeber på mig , fick aldrig så efter första snittet , men andra blev den extrem ( hoppas den går bort snabbt med wraps)

Jag har aldrig i världshistorian vågat visa mig såhär naken. Jag trodde aldrig i hela mitt liv jag skulle våga visa er detta . Jag är i chock att jag ens gör det ..

 

Vad tycker ni om resultatet ? Ni hittar dessa hos lenesbodywraps.com

 

När wrappen är på … du lindar in den och dig i plastfolie och låter den verka mellan 45-8 timmar per gång.

IMG_20140206_162331received_m_mid_1391701397855_2bdc10fc410f8d9d03_0

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

10 thoughts on “it works bodywraps |före och efter

 1. Du är fin både före och efter, var stolt över dig själv, dessutom tycker jag du verkar vara en jättebra mamma!

 2. Har du fortsatt med wrapen? Hur beställde du de? Ammar du annars.tänkte om man kan använda de om man ammae? Va kosta de?

 3. Hej.
  Vad kul att läsa att du testat bodywrap. Jag har nyss blivit återförsäljare för It works! Bara lite nyfiken på hur du fick höras om detta och hur du fick tag i det då det kom till Sverige i sommras? Och har du fortsatt använda mer prodkter från It works efter detta?
  / Denise

 4. Hej! Jag hamnade här när jag sökte info om dom här wraps. Hur beställer man dom? När jag går ut på den sidan vet jag inte vad det är jag ska beställa, är det den gröna ”rullen”? Jag vill gärna beställa men ..Mvh: Marie
  Maila mig gärna hur man gör etc så blir jag jätte glad

  1. Hej Marie.
   Här är en hemsida.
   det är Body Wrapsen du ska beställa, det andra är bara tejp för att hålla det på plats. Går lika bra med plastfolie.
   Mejla mej gärna om du undrar nått nera :)

   Hälsn Petra

 5. Wow vad roligt för dig. Självklart är du vacker som du är men när man vill förändra något för sin egen skull och lyckas så blir man så glad.
  Jag har också fått fantastiskt resultat – jag har fått mina från http://www.wrappen.se där Susanna Barnevik är distributör. Duktigt tjej med egen erfarenhet och god kunskap om man vill fråga mer eller köpa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *