Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

ännu en ”adopterad”

Återigen så verkar inte ens min lilltå blivit ärvd , det var förr mest Angelina som var så ljus och blåögd och ”adopterad” och nu kom Chloe med i gänget !

Det är så sjukt roligt att se hur de ser ut som motsatsen till mig . Man kan ju undra om jag råkade få hem fel barn … det är så kul att fota oss tillsammans. Det ser bara för roligt ut ! ”Vem är mamman ” . Så märkligt att ljust vann denna genetiska tävling !

Men har vänner där det ser ännu roligare ut där deras barn är hundra gånger ljusare än vad mina är och mamman har kolsvarta ögon och skalle . Undra hur dessa barnens barn lär se ut sen ?

 

Chloe vs. Mig

PhotoGrid_1391127831623Några likheter ? Är det ens mitt barn undrar jag …….?snodde jag någon annans gener …

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

En reaktion på ”ännu en ”adopterad”

  1. Det där är verkligen jätte intressant =) att det kan skilja så mycket.
    Vår dotter är jätte ljus, blå ögd och blond och super ljus i hyn. Lik mig men inte alls lik min man som är iranier =)

    Jag förstod på ditt namn att du är iranier =) jag älskar den persiska kulturen och håller just nu på att planera haft sin bordet till norouz =)
    kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *