Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

hemmagjorda bars

Eftersom jag är helt inne i min viktminskning just nu  och verkligen missbrukar naturdiets bars så sa en vän till mig att göra egna . Billigare och så har man koll på kalorierna om man nu vill ha koll på ! Och man kan också göra dom precis hur man vill . Men ni ska veta att jag älskar de färdiga i butik. Speciellt blåbär. Men jag använder inte dom egentligen i bantningssyfte, dom är mest goda och istället för godis . Bara att dela dom i 50 kcal bitar så har du en munsbit när sötsuget is killing you. Dessa kan man väl säga kanske är lite ”lchf inspirerade”.

 

Men här är mina egna hemmagjorda bars. Första gången jag gör något sådant och jag blev positivt överraskad ! Dock en aning för söta blev dom och riktigt matiga så jag inte ens orkat få i mig lunch . Man kan blanda in precis vad man vill men jag föredrog mina såhär då jag helst vill skippa så mycket spannmål det går ett tag .

Detta behöver du för att göra Pinky bars –

★äkta honung (helst för nyttighetens skull )

★äkta jordnötssmör (ej skippy den innehåller pöl av socker )

★gojibär

★nötmix

★äkta mörchocklad

IMG_20140128_104935

Mina heliga bars in action ..

 

Gör såhär ;

hacka ner nötmixen och gojibären ,tillsätt några matskedar jordnötssmör och en klick honung . 

Rör om till en smet !

Kavla ut smeten på bakplptspapper till en jämnsmet .

Smält chokladen . Häll över smälta chokladen på smeten och fördela den jämnt . Ställ in i kylen i någon timme tills den stelnat .

Dela den i egna stora bitar , tala! Du har goda matiga en aning nyttigare bars !

 

Obs ! Du kan också ha i proteinpulver eller müsli.

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *