Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

hur spenderar man en barnfri dag ?!

Inte allt för ofta man får vara barnfri , jag är sämst på att spendera mina barnfria dagar som en normal människa bör göra ! Oftast hinner jag knappt blinka och dagen / helgen är över och där sitter jag med alla barnen och gnäller över att jag EJ HANN göra det ena och det andra . Varenda eviga barnfria dag/kväll/helg lovar jag mig själv att ta vara på den och verkligen göra det som jag måste göra utan barnen , eller bara gå ut och ta en drink . Dessa värdefulla gånger slutar ALLTID med att jag stannar hemma och bara sover bort dagarna , eller varför inte ligger kvar i sängen en hel helg med telefonen i högsta hugg , bloggar smsar samtalar tills öronen blir röda och telefonen bryts av att längsta samtalstiden är nådd ! För nej , varför ses och umgås när man kan ses genom en lur ?  Dagens människor.

Ikväll är huliganerna tillbaka från min mamma och jag känner att jag både hunnit med tråkiga saker som ” måsten ” och faktiskt liten nöjen med .

Så jag startar denna sista  barnfria dag med att sätta på mig de jobbigaste klackarna jag har , bara för att jag ej behöver springa efter några barn ! Först startas dagen med ett solariumbesök för att köra den elektriska ”soldansen” och börja bygga på den kommande brännan… ja , snart är det väl sommar ? …

Och sedan in till stan för göra om ,göra rätt   . Jag lyckades återigen att köpa fel storlek . M’s födelsedagspresent , en jättefin Ck armband i läder och silver . Jag tog största storleken , provade på kassabiträdet och mig själv , men nej som vanligt lyckas jag alltid köpa fel storlekar ! Jag måste tagit hans arm fel med en rysk anabolatorsk. Så in till stan och byta ner en  storlek . Den är så fiiiiin så risken finns att jag snor den lite då och då. Kör på hen-stilen! 

 

Hur spenderar ni era värdefulla barnfria dagar ?

 

IMG_20140126_112620IMG_20140126_135104

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

En reaktion på ”hur spenderar man en barnfri dag ?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *