Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

jag bugar och bockar .

Vi kör en del 2 då !

tackar för det fina välkomnandet till min nya ”familj” hos er på allt för föräldrar .

 Förutom  att jag pratar nonstop och bloggar så är jag mammaledig med det nya tillskottet Chloe . Mina gamla läsare har vid detta laget säkert tröttnat på att tjatas om mitt liv och vem jag är , men ni nya vet ju ingenting. Och min gamla blogg försöker föras över hit så man kan få ta del av allt gammalt jag skrivit .

En del av er kanske såg mig skämma ut mig i ” kan du slå en pensionär”, där jag blev mest känd för att prata ut om ” min bondgård ” , jag måste faktiskt medge att jag själv har skrattat åt mig själv ett hundratals gånger när Youtubeklippet spelas upp! hur tänkte jag där ?!?!  Jag beskriver min skönhetssamling på bästa sändningstid som en bondgård …  jag ska se om jag kan lägga upp det klippet här så kommer ni garanterat få ett gott skratt! Man blir så konstig på tv , säger man verkligen så konstiga saker live också ? ..hm …

okej tillbaka till ämnet , de två första barnen har jag varit ensamstående med i ja , kanske 4 år ? Det känns så skumt att säga att man är ensamstående längre . För jag vet inte vad jag mer ska kalla mig ? ” Hej jag är ensamstående med två barn men inte med den ena ” . Jag hatar det där. Det var enklare förr när man bara kunde säga så , för det fanns ingen ny bebis som man inte var ensam med ! vad tycker ni ?

Jag håller just nu på att hitta tillbaka till min startvikt (innan första barnet ) och bantar , tränar ,tar till vad som helst för att få resultat snabbt som möjligt, för jag tål inte all överflödigt fett (PÅ MIG SJÄLV)  och jag är rätt less på att aldrig bli av med ballongansiktet . hehe ..

Och ni läsare får följa resan här i bloggen, under dagen kommer det upp lite knep och produkter jag använder mig av .  Och ni får gärna komma med tips till MIG om ni sitter på några bra tips . allt tas emot för att kunna se sin egen spegelbild i ögonen och säga ”im done with you” . Känns som jag varit gravid i 10 år.

Jag kommer nog två tre gånger i veckan också ” gnälla” och ”beklaga” mig över täta trotsiga barn som retar gallfeber på mig som river ner ett helt rum på mindre än 5 sekunder ! ja jag säger ju det, Jag ÄR superwoman! fast dom är för det mesta små små rosa fluffiga änglar som följer varenda steg jag tar. Varenda millimeter steg. ja , ända in på toaletten. Jag som trodde barn vid 5 års ålder växer ifrån sånt ? att de skaffar sig ett ” eget” liv och vägrar vara med morsan ? ska bli intressant att följa åren som kommer, se om de kommer bli dom där minitonåringarna alla andras barn blivit .

Jag är anpassningsbar men samtidigt mig Själv dvs. en annorlunda mammablogg,för jag kan verkligen inte platsa i en riktig mammabloggskategori, dom vill alltid förfina min kategori för de ej vågar vara ärliga och säga vad de tycker om mig och det ska alltid heta ”skönhet och mammablogg” osv osv…  för det går verkligen inte att placera mig i ett ”fack”, jag är liksom ingen bullmammabloggare (kan inte ens baka bullar) och inte enbart handlar bloggen om hur söta barnen är när som sover och äter ! det finns ingen kategori för mig , jag är allt i allo. Blandat,i perioder mycket bebis och barn andra perioder mycket av mig mitt liv och vardagssyslorna. Jag ska försöka tona ner det ”ytliga” dvs events osv som inte är så intressant att läsa om. Dom kan få hålla hus på instagram för de intresserade .

Jag kommer också ha en liten frågestund så ni får fråga mig allt ni vill veta och se mer av !

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

2 thoughts on “jag bugar och bockar .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *