IMG_1374IMG_1359

Hej alla fina läsare!
Jag fick nyss hem min Asus surfplatta, helt underbar. Det första som jag alltid testar när jag har ny mobil, dator eller padda är kameran. För mig är det viktigt att det är en bra kamera.

hahah, jag ÄLSKAR den här kameran. Det finns så många sjuka, roliga och grymt bra inställningar. Du kan redan innan du tar bilden redigera den. Du kan välja om din hud ska bli len och fin, dina ögon ska bli större, dina kinder ska få rouge, du ska bli smalare och massa annat. När du väljer dessa inställningar så kan du även välja grad på dem, om du väljer grad 1 så är det bara lite skillnad och väljer du grad 10 så är det super stor skillnad.

Anledningen till att jag ville ha en padda är att det är lätt att blogga ifrån. Det är så många gånger jag känner att datan är för stor och mobilen är för liten, då är en padda perfekt att ligga och surfa på.  Det är också smidigt att ta med sig överallt, det är ju viktigt.

LÄS MER OM ASUS ZenPad 8.0 HÄR

Lämna en kommentar