Nu ser jag att det är många som regerade på mitt tidigare inlägg och med tanke på era kommentarer så missförstod ni min text. Förlåt, verkligen till er som tog illa upp, det var inte meningen att göra någon arg.

1. Jaaa jag vet att det finns flera som är större pga en sjukdom, samma sak som att man kan vara smalare pga av en sjukdom. Det är väldigt få fall det är så, så när jag skrev mitt tidigare inlägg så menade jag självklart inte till alla de som faktiskt kämpar emot sin sjukdom. Om du lider av en sjukdom som gör att du har svårt att gå ner i vikt eller vad det kan vara, så är det absolut värt att hyllas om man kämpar emot det.

2. Jag citerar från en av kommentarerna ”Du visar ju upp din kropp hela tiden även fast du ser ut som ett missfoster med dom där fläckarna? ”. Är den här tjejen seriös? personligt påhopp, riktigt lågt skrivet. Missfoster? tack.  Jag tror inte att jag behöver säga mer, ni förstår vad jag känner kring det här. Skillnaden är att jag sitter här med en sjukdom som jag inte kan göra ett jävla skit emot, hade jag kunnat göra något för att den ska försvinna, aaah då skulle den redan varit borta.

3. Jag säger inte att de stora eller smala personerna är  fula, äckliga, mindre värda eller något. Det ända jag menade med mitt inlägg var att jag inte tycker att vi ska hylla de personer som accepterar att det är så ( undantag för sjukdomar), vi borde hylla dem som gör skillnad, den personen som bestämmer sig för att gå till gymmet varje dag, eller den personen som bestämt sig för att äta regelbundet och gå upp i vikt. För att göra den förändringen krävs det vilja, styrka och mod och de personerna som gör det, dom är väldigt hyllade enligt mig! WOOOW säger jag bara.

Det här kan vara trångsynt av mig, det kan vara så att jag är dum i huvudet enligt vissa, men vet ni vad? Det här är min blogg och jag skriver vad jag tycker och tänker här. Ibland vet jag att jag kan skriva och posta utan att tänka på vad jag har skrivit och sedan märka att det kom ut helt fel mot vad jag ville.
Jag har så mycket jag vill säga kring det här ämnet och mitt inlägg, jag kan inte få med allt i en text. Därför är det också svårt att få personer att förstå vad jag menar.

Love, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

  1. Postat av: Lea

    Starkt inlägg. Människor som kämpar är värda att hyllas.

    URL:

Lämna en kommentar