VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Den bästa midsommaren i mitt liv

1

Jag har aldrig varit ett fan av att hypa dagar. Högtider kommer och går, ibland är det rena helvetet med stress, gräl och tidspress. Andra gånger är livet i harmoni, stämningen är avslappnad och alla är helt helt glada. Årets midsommar är den bästa jag upplevt i hela mitt liv. Barnen var så glada och dagens aktiviteter kändes som en gruppstärkande upplevelse för hela familjen.

Det hände egentligen inget märkvärdigt, men vi var tillsammans hela dagen och gjorde roliga saker. Vi sov ut och drog oss till klockan halv elva, bara en sån sak. Jag steg upp och studsade ner i trädgårdslandet för att plocka rabarber. Sedan bakade jag en smarrig rabarberpaj. Efter bakningen gick jag och Lovi på blomsterjakt för att samla ihop blommor till hennes midsommarkrans. Hon var så glad och förväntansfull, jag sjöng klassiska de klassiska sångerna som de brukar spela runt stången. När vi kom hem igen gick vi alla ner till badet. 1

Vi åt en god sillunch, spelade fotboll och gick ner till öns midsommarfirande där vi dansade så att sillen hotade med att göra come back. Min älskade lilla treåring sjöng , dansande och upplevde den roligaste dagen på länge. Femåringen ville inte alls dansa ringlekar utan hängde med ett gäng nyfunna vänner på lekplatsen. Han har aldrig varit intresserad av att dansa vid stången och vi har aldrig försökt tvinga. Vill han inte så vill han inte, that´s it.

1

1

När firandet tog slut vid majstången gick alla människor i samlad trupp till bryggan för att välkomna skärgårdsbåten. En tradition som inleddes på 50-talet.

1På bryggan var det dans i väntan på att båten skulle dyka upp.

1

När båten gled in mot bryggan tutade den. Folk hurrade och viftade med flaggor. Det är verkligen en festlig stämning och det är hur mycket folk som helst på berget även om det inte ser så ut.

Väl hemma fortsatte vi firandet med bad och grillning. Detta blev en minnesvärd och underbar dag som jag kommer leva på länge.


Kommentarer


 1. Hondjur juni 22, 2013 on 10:36 Svara

  Det låter helt fantastiskt! :) Precis sådär som midsommrar skall vara :)
  Och din klänning! Helt fantastisk. Vart har du hittat den?

 2. Madelein - Mother of six juni 22, 2013 on 12:16 Svara

  Åh, låter som en alldeles fantastisk Middsommarafton. :-)

 3. Fnulan juni 22, 2013 on 20:37 Svara

  Samma här… det var bara familjen som räknades! Vi invigde poolen tillsammans, åt gott och låg på soffan! Mumma och kvalitet

 4. Josephine Foto juni 23, 2013 on 20:52 Svara

  Låter helt fantastiskt!

 5. Meekatt juni 23, 2013 on 22:38 Svara

  Ljuvligt! Så ska det vara! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna