VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Barn! Ni får mig att känna livsglädje

7

Titta, där framme går två individer som jag har den stora lyckan att ta hand om. Älskade, älskade barn vad ni gör livet roligt att leva. Inte en dag är den andra lik och ni utvecklas var och en till två människor. Ibland undrar jag hur jag ska orka vara en bra mamma. Asjobbiga är vad ni är, särskilt när ni ryker ihop eller spela ut mitt föräldraskap mot någon annan. Jag blir verkligen irriterad när ni får mig att framstå som the bad guy på grund av att jag bara försöker vara konsekvent. Men allt som oftast har vi det väldigt bra tillsammans.

Idag gick vi till ängen. Där samlade vi växter som ni ville lära er namnen på. Att hänga med er utmanar hela min sinnesnärvaro och ni spelar på hela mitt känsloregister, detta med bravur. Mina älskade barn, ni är helt enkelt asabra. Tack för att ni gör mig till den mamma jag vill vara.


Kommentarer


  1. Nathalie juni 22, 2013 on 23:05 Svara

    <3

  2. Madelein - Mother of six juni 23, 2013 on 10:37 Svara

    Barn är det bästa som finns :-)

  3. Johanna juni 24, 2013 on 09:42 Svara

    Åh vilket kärleksfullt och härligt inlägg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna