VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Såhär håller du dig sams med svärmor i midsommar.

20130620-123124.jpg
Svälj alla typ av grodor som studsar runt. Minns ni att jag firade midsommar själv förra året? Det blev konsekvensen av att säga ifrån. I år ska jag hålla mig lugn och le bort oförskämdheter.

Har du rykt ihop med din svärmor någongång? Jag har fått många kommentarer om svärmödrar på Instagram. Följ mig där vetja, jag heter apansattigranen.


Kommentarer


 1. Mamman i Gerdsmygen juni 20, 2013 on 14:24 Svara

  Svärmor är helt ok, med min egen mor har jag därmot väl fått bita mig i tungan för att inte be henne dra åt h-e när hon levererar liknande kommentarer.

 2. Johanna juni 20, 2013 on 18:13 Svara

  Min svärmor undrade om min man kanske hade en fetisch för stora tjejer första gången hon träffade mig. ???? Jag är 1.70 och vägde då ca 70-72 kg. Aldrig varit så stark och haft så bra kondition som då. Numera väger jag 86 kg och är rund. Men passar nog inte in i mallen som ”stor dam som fetischfolket vill ha”.

  Min svärmor är själv väldigt mager, äter ingenting. Dricker kaffe mest. Min mans fd är också en liten person och jämfört med henne är jag väl rätt stor, men att kalla min mans och mitt förhållande för fetisch??? Dessutom vill hon gärna berätta för mig hur jag ser ut, att låren och rumpan är större än armarna. Och dessutom ger hon mig hennes gamla kläder i storlek 38 som är för stor för henne. Jag ligger på 42 nu.

 3. Malin juni 20, 2013 on 20:06 Svara

  Jag tror din Svärmor säger så av välmening, alla vet ju att övervikt inte är bra. Och många månar om de personer som ”står en nära”. Sen kan en del uttrycka sig lite plumt. Har varit med om en svärfar som undrade hur jag kunde vara så välgödd fast jag åt så lite, ja han använde det ordet. Välgödd.

  I förra inlägget peppar du ju dig själv också att kämpa bort din övervikt. Så ni är ju på samma spår du och svärmor. 😛

  Så låt grodorna studdsa och njut av en härlig sommar! :-)

 4. EllinorO juni 20, 2013 on 20:18 Svara

  åh svärmor är ett helt annat kapitel. Jag har lärt mig att ta disskussionerna med min Make. Han får ta dem med sin mamma istället. Det är ju faktiskt hans jobb att säga ifrån. Men vilken dååålig kommentar hon sa och att han inte stod upp för dig där och då!
  Ifrågasätt honom istället.

 5. Charlotta juni 20, 2013 on 20:36 Svara

  Jag har övat upp min selektiva hörsel under åren. Låtsas helt enkelt inte höra sånt som jag inte vill svara på! Svårare var det när lillan var nyfödd och släktingar TOG henne från mig och helt sonika gick iväg, ignorerandes hennes hungerskrik. Då var det jävligt svårt att inte låta tigermamman ta över helt och ge dem en rak höger om jag inte fick min dotter tillbaka.

  Diverse tjockispikar är det mest min sambo som får höra och han verkar ha hårdare hud, han har ju ändå vuxit upp i familjen…

 6. Dolce Bambini juni 20, 2013 on 20:38 Svara

  Jo då, hon har varit i luven på mig och jag på henne men vi är vuxna nog att gå vidare även om jag har vissa hjärnspöken kvar sen många år bakåt innan barnen ens kom. Men överlag så tycker jag bra om min svärmor. Hon ställer upp med nästans allt man frågar om och är hygglig och bakar och sånt om man vill ha hjälp till kalas :-)

 7. nathalie juni 20, 2013 on 20:43 Svara

  jo då , rykt ihop med svärmor ett par ggr men det är inte värre än att en ursäkt kommer sedan när budskapet har gått in haha. men men hur fan ska man kunna hålla sams med alla livet ut runt sig bara för o va schysst, är ngt fel så är det 😀

 8. Förskolemamman juni 20, 2013 on 21:59 Svara

  Jag tror min svärmor är omöjlig att ryka ihop med. Hon är en helt fantastisk människa men väldigt speciell och säger nästan aldrig sin åsikt. Makens svärmor är dock ett kapitel för sig 😉

 9. Linda juni 20, 2013 on 22:53 Svara

  Min svärmor sade för ett par år sedan att jag inte var lika bra & trevlig som makens ex var… Hmm menar hon tjejen som var otrogen & helt jävla dum i huvudet?? Undrar vad då jag står…

 10. Tess juni 20, 2013 on 23:04 Svara

  Ogillar starkt min svärmor (alkis) och svärmormor (klagade på att jag inte hade städat och perfekt när dom dök upp oinbjudna en jävla tisdags förmiddag!?)
  samt min egen mamma och pappa
  svärfar och hans fru är helt okej

  har som tur det syskon som är helt underbara! och snart en liten systerdotter.

  plussade dessutom idag! 😀

 11. Fnulan juni 21, 2013 on 09:57 Svara

  Men fy fan…… Jag hade blivit skogstokig!! Jag och svärmor har inte rykt ihop men vi har väl båda tyckt både det ena och det andra. Vi har distans och det kanske är bra!

  EN väldigt god midsommar till dig du vackra!

 12. Carola juni 22, 2013 on 21:07 Svara

  Usch vilken satmara till svärmor! Vad tjänar hon på att säga så? Mår hon bra av att vara elak?
  Själv hade jag bojkottat henne tills hon bett om ursäkt för sin idioti !

  Jag tycker att du är söt, mjuk och go…..och då är jag både hetero och gift :-)

 13. Petra juni 22, 2013 on 22:54 Svara

  Usch, din svärmor skulle lära sig hålla tyst, vad har hon mer era kroppar att göra över huvud taget! Jag skulle blivit jätteledsen om någon sagt så, trots att jag är medveten om att jag är överviktig.
  Min svärmor är jättesnäll men kan säga och göra rätt tanklösa saker ibland. Till exempel så talade hon om för folk i bekantskapskretsen att jag var gravid, när det bara gått några veckor och vi bara ville att de allra närmaste skulle veta.
  Jag blev gratulerad av ett par av dem och när jag talade om det för henne och bad att hon skulle vara tyst om det så började hon kritisera paret för att de inte kunde hålla tyst gentemot mej! Så hon tyckte alltså att det var okej att tala om för folk så länge dom inte berättade för mej att de visste, haha!
  Hon hintade även väldigt friskt om min svägerskas första graviditet på Facebook innan de själva gått ut med det. Inte så roligt…

 14. Tilda juni 23, 2013 on 23:18 Svara

  Ja nog kan svärmödrar säga en hel del, men det där var ett övertramp tycker jag.
  Men det är väl just det en stör sig på att de ska slänga ur sig onödiga kommentarer om sådan som inte rör dem! Som när min svärmor nästan skällde ut mig och min sambo för att vi köpt så mycket godis ”Ni vet att det där är gift” sa hon strängt som om vi vore två små barn, suck!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna