VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Snygga muskler en triggervarning för känsliga

Nu kommer minst hälften av er gäspa och tänka: ”Meh vad fan! Ge upp!” Fast grejen är att jag aldrig tänker ge upp. Mitt fysiska mål är att bli kvitt min förbannade övervikt och det ska jag bli. På sikt.

Denna blogg kommer inte agera ventil för den där resan mot snygga muskler. Nä, mitt projekt har fått en helt egen blogg snyggamuskler.se heter den och kommer uppdateras när jag känner för att dela resan med övriga världen. Väl mött.

20130619-181305.jpg


Kommentarer


 1. Lipan juni 20, 2013 on 09:03 Svara

  Kör hårt bara och skit i vad andra säger. Jag hejar på dig! :)

 2. Catarina juni 20, 2013 on 10:34 Svara

  Hej Anna!

  Jag hejar på dig!!

  Du och jag har förresten träffats. Vi gick Språk och kön tillsammans på Uni.
  (lång, blond)
  Jag har mängder med filmsnuttar på hemmaträningstips. Mejla mig om du vill ha!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna