VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Deadlines

Regnig fredag och nu känns det verkligen som om sommaren har kommer att regna bort på riktigt. Jag har en jäkla massa deadlines att hålla vilket stressar mig något enormt. Saker och ting tar alltid längre tid att göra än vad jag tror. I natt satt jag uppe till klockan halv fyra och skrev. *gah* Om en stund kommer Emelie hit för att fira sommarlov och hänga lite. Allt var frid och fröjd med denna fredag tills jag insåg att Freddie skulle till BVC klockan 11.15 och att förskolan stänger klockan 12. Det löser sig, det måste lösa sig. Jag ska skriva klart i eftermiddag och sedan är det nästan sommarlov/semester. När går ni på semester och vad ska ni hitta på?

Skärmavbild 2013-06-13 kl. 22.17.52Längtar efter att hänga på landet


Kommentarer


  1. Josephine Foto juni 14, 2013 on 18:41 Svara

    Vi har absolut noll planer för en hel semestermånad och det känns så in i helvete gött. Vi kommer ha en riktig ta-dagen-som-den-kommer-semester.

  2. Hanna E juni 14, 2013 on 20:32 Svara

    Vi har 4 veckor tillsammans hela familjen, sen är jag och barnen är lediga en vecka. Under våra 4 veckor tillsammans blir det en knapp vecka i Småland, maken och jag lämnar barnen några dagar hos mina föräldrar och åker till din hemstad Växjö för lite egentid. Vi har en kompis som har flyttat dit och passar på att spela golf med henne en av dagarna.
    Det var länge sedan jag var i Växjö så det ska bli kul att se hur det ser ut i stan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna