VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

8 månaderskontroll på BVC

Skärmavbild 2013-06-14 kl. 22.24.01Vart tog tiden vägen? Freddie blir snart 8 månader. Idag var vi hos BVC och jag kan inte låta bli att tycka jag är pinsam som suger åt mig av alla snälla ord BVC-sköterskan säger:
Åh vad hon är stark, vilken stadig bebis, oj vad hon är med” osv. Det är inte så ofta jag stannar upp och beundrar min bebis eller mina andra två barn heller för den delen. Därför är det så kul att gå till BVC och höra hur bra allt är. Jag misstänker att sköterskan säger så om varenda unge, men jag suger åt mig och blir glad.

Mat är tydligen något som vi ska börja med nu. Gärna i små bitar och mycket kladd. Jag måste ladda mentalt för kladdkaoset som väntar.


Kommentarer


  1. Haha, jag känner igen den där med att spricka av stolthet av fina ord från BVC-sköterskan. Vi är helt och fullt övertygade om att vår sköterska tycker att Adrian är liiite bättre än alla andra bebisar 😉

  2. Josephine Foto juni 16, 2013 on 12:38 Svara

    Ja usch ja, det är ett evinnerligt städande efter miniätare.

  3. Måste fråga dig angående din ergosele, du skrev i ett tidigare inlägg att din lilla suttit i den från start typ. Vi har en plutt på 4 månader, men vi får inte riktigt till det med selen.. Hade du npgot inlägg i den de första månaderna, eller hur gjorde du? :-)

  4. Fru P juni 17, 2013 on 23:00 Svara

    Jag tror inte dom säger det om alla barn, det är nog du och jag som har barn med det lilla extra 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna