VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bästa lunchen och troll som lämnar välmenande råd

Skärmavbild 2013-06-11 kl. 14.12.08

Jag har blivit lite smått beroende av att äta lunch på Bagel Street. Det är ju så gott och landar fint i magen. Efter en lång dusch med mycket grejer som doftar gott ska jag nu kuta iväg till tvättstugan och proppa två maskiner så fulla det går. Sedan ska jag och Freddie gå ner till öppna förskolan för att sjunga sånger. Efter det lunch med Natashja // Lady Dahmer. Kan det bli mycket bättre än så.

För den delen läste jag precis inne hos Ladyn att hon ska blocka alla troll som kommenterar hennes vikt. Bra tycker jag. Why the hell ska folk in och ge ”välmenande råd” som inget bett om? Otrevliga kommentarer och personliga påhopp hör inte hemma i ett kommentarsfält. Ni som läser och kommenterar inne i min blogg är väldigt trevliga och glada. Det gläder mig.

Mmmmmm, jag luktar så gott att jag inte kan låta bli att sniffa på mig själv. Som en ljuv sommaräng. Nu är det bara tänderna som ska borstas för att få dit en prick över i:et.


Kommentarer


  1. Fanny juni 12, 2013 on 13:12 Svara

    men åh vilken mysig morgon! älskar att portmonän matchar salladen också, du har visst tänkt på allt du, haha.

  2. Shäs juni 14, 2013 on 11:06 Svara

    Älskar bagelstreet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna