VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jag ska snart ha sommarlov

bild-1Men innan dess är det lite småsaker som ska ordnas. Dagen har spenderats ute på Stockholms Universitet där jag lånade en hel hög med intressanta böcker. Jag avslutar och rensar inför sommaren. Nu när jag har läst 60 hp religionsvetenskap är jag behörig till att läsa religionsdidaktik till hösten. Didaktik är läran om att lära ut och den kursen innehåller flera veckors praktik. Praktikplatsen är ordnad och nu ska jag bara invänta antagningsbeskedet. Hoppas jag kommer in.

Ute på SU hade jag en speeddate med min vän Anna som är en före detta kurskamrat. Vi bestämde att hon skulle komma hem till min någon dag framöver. Vi ska sitta på uteplatsen och dricka vin. Uteplatsen börjar bli så himla mysig nu och jag är *harkel* inte mindre än sexton pelargonplantor som växer sig starka för varje dag som går. Thank God för regn. Jag är en hopplös blomromantiker med oförmåga att vattna.

Jag längtar till det och till en massa andra saker. Snart ska jag båda naken ute på landet och soltorka på de varma klipporna. Hela kroppen längtar efter att få kyla ner sig i det kalla uppfriskande havsvattnet. Jag längtar till Natashjas och Cissis show går av stapeln och jag längtar tills jag får träffa Natashja igen. Även om vi precis sågs och lunchade känns det som om det var jättelängesedan vi sågs. Det finns alltid en massa saker att prata igenom.

Skärmavbild 2013-06-11 kl. 14.06.32 Regnet som föll under söndagens åskoväder


Kommentarer


  1. Josephine Karlsson juni 11, 2013 on 16:01 Svara

    Det går aldrig att träffa sina bästisar för mycket!
    Hoppas du får ett fantastiskt sommarlov!

  2. Jeanette (Meanie Mischievous) juni 11, 2013 on 16:54 Svara

    Men Gud så härligt allt det där lät! Det vill jag vadå göra. Speciellt bakenbada, det är tusen gånger bättre! Fast det är svårt att hitta avskilda badställen i mina hoods.. Förresten, skulle ibe du besökt derbymatch i lördags? Tittade efter dig men såg dig inte :) jag var nso. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna