VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En älskad vän och raberpaj

Skärmavbild 2013-06-11 kl. 14.45.09

I söndags mitt under det värsta åskovädret kom Solle och hans mamma Anne hit på besök. Jag bjöd på fetaost och spenatpaj till lunch och rabarberpaj till efterrätt. Tror det eller ej, men jag vågar påstå att min knäckiga rabarberpaj är världens godaste. Den är dessutom enkel att tillaga. Fyll en form med rabarber. Smält 100 gram smör i en kastrull, blanda ner 2 dl mjöl, havregryn och socker.  Blanda ner hackade mandlar och hasselnötter. Strö på blandningen över raberbarna och skjuts in i ugnen. Vaniljsåsen gjorde jag av ägg, grädde, vaniljsocker och potatismjöl. Mums.

Skärmavbild 2013-06-11 kl. 14.45.42


Kommentarer


  1. Nathalie juni 12, 2013 on 00:51 Svara

    Låter gott 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna