VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En fis i rymden

20130609-121733.jpg
Happy happy fat girl har samlat ihop brudklänningsinpiration för storvuxna kvinnor som det så vackert heter i folkmun. Bilden ovan är den klänningen jag gillade bäst. Den är inte helt olik klänningen jag planerar att ha på mig när vi gifter oss. Om vi nu någonsin gör det, idag fick jag ett ilsket utbrott och kastade ett paket siktat durumvete i golvet. Tips från coachen: Prova inte det hemma. Hela köket blev täckt av ett tunt lager vitt mjöl.

Klänningen jag har köpte jag på monki i Skrapan för fem år sedan. Det var superrea och jag tror jag betalade 30 kr. När jag köpte den tänkte jag först sprätta upp den och använda tyget till att sy barnkläder. Men så läste jag att Ida Sjöstedt hon som designat klänningen var på väg mot en brakkärriär och tyckte då det var synd att klippa sönder plagget.

Oj, nu har det blåst upp ett ordentligt åskväder över oss. Det blixtrar och dundrar så att mitt mjölkastarutbrott plötsligt känns som en fis i rymden.


Kommentarer


  1. Josephine Karlsson juni 9, 2013 on 16:43 Svara

    Väldigt snygg brud! Klänningen är underbar.

    Jag är nyvärvad här hos dig och planerar att stanna.
    Ta hand om dig!

  2. Johanna juni 10, 2013 on 08:35 Svara

    Haha…tack för tipset om att inte kasta durumvete i golvet…hihi. Skall lägga det på minnet. Det hade kunnat vara jag, om man säger så..:)

  3. Lipan juni 13, 2013 on 11:04 Svara

    Vilken otroligt fin guide hon gjort! Den hade jag verkligen behövt innan förra sommaren, då vi gifte oss. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna