VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jippie, jippie! Jag vann, jag vann!

114 kopia Nån som vet vart denna bilden är tagen? Den som gissar rätt vinner äran.

Ni vet den där baktävlingen jag var med i, jag vann den tack vare er. Tack vare alla ni som offrade en stund av sitt liv samt lite slitage av sina pekfingrar. Alla klick resulterade i att jag vann resecheckar för 12 000 kr. Jag skrek rakt ut när jag fick beskedet, min sambo trodde att det hänt något allvarligt. Checkarna ska givetvis användas, redan innan jag fick reda på att den stora vinstent pratade vi om att försöka resa bort två veckor i höst. Det blir liksom sista ”långresan” vi kan göra någorlunda fritt innan skolplikten slår till för vårt äldsta barn. Checkarna kommer lägligt och jag är så himla glad.

Långresa tillsammans med familjen i all ära, men ibland behöver även slitna morsor resa bort. Till hösten ska jag bjuda med mig Natashja // Lady Dahmer på en weekend till något mysigt ställe där vi kan äta god mat, slappa och köpa kitschiga inredningsprylar. Har du något bra tips på vart vi kan åka?


Kommentarer


 1. Sophie juni 8, 2013 on 14:21 Svara

  Grattis! Och fy fan va rätt gjort. Det är ni värda. Sätta sig själv i första rum är viktigt och genererar en glad och utvilad förälder :)

  Tips på städer: Berlin!!! annars: Prag, Madrid, Amsterdam och London som är tregvlig, mysiga och har bra och rolig shopping! :)

 2. Rebecka juni 8, 2013 on 14:47 Svara

  Hurra, stort grattis! :)

 3. Nathalie juni 8, 2013 on 15:22 Svara

  Va roligt! Grattis,

 4. Australien, Cairns

 5. Asta juni 8, 2013 on 16:38 Svara

  Åhhh vad roligt. Stoooort grattis.

 6. Liina juni 8, 2013 on 20:09 Svara

  Åh, vad glad jag blev nu!!!! GRATTIS!!!

 7. Martina juni 8, 2013 on 22:16 Svara

  Grattis!! Du är så värd detta!

 8. H juni 8, 2013 on 22:51 Svara

  Grattis! Åk till London, tror ni skulle älska Camden och Brick Lane!

 9. Melanie juni 9, 2013 on 09:08 Svara

  Men va roligt, stort grattis!

 10. Emma juni 9, 2013 on 10:32 Svara

  Grattis!
  Säger bara Berlin, Berlin, Berlin, en kitsch-älskares dröm!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna