VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En superhjältedräkt

Skärmavbild 2013-06-08 kl. 08.12.50Skärmavbild 2013-06-08 kl. 08.12.40

Nu har jag sytt klart Lovis Superlollodräkt. Hon är jättenöjd. Nu är det bara att sätta igång med Toddos. Hoppas ni får en fin lördag. Barnen ska på kalas och vi ska passa på att tvätta här hemma. Hemmat kommer alltid i skym undan de veckor jag skriver tenta. Vad ska ni hitta på idag?


Kommentarer


  1. Dapinch juni 8, 2013 on 09:04 Svara

    Amma..amma.. sen utomhusdisco med barnen som jag hoppas bli kanonbra!! Gillar din blogg den är så färgstark å härlig. Har nyss börjat blogga här så tar en stund att få till det 😉 Men i alla fsll. Keep up the good work!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna