VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Om ett år tar jag förhoppningsvis ut min examen

Skärmavbild 2013-06-07 kl. 12.08.08

Gah! Tenta och dess stressfaktorer. Jag kan inte låta bli att ta en kiss och bloggbreak. Såhär ser det ut vid min arbetsplats just nu. Tentan är lagom klurig och jag har sketasvårt att komma igång. Egentligen är det ju bara att sätta igång med skrivandet, men det har liksom låst sig. Jag försöker komma på fiffiga formuleringar som ska låta sådär härligt akademiska, men just nu tänker jag bara på hur underbart härligt vi ska ha det i vårt hus på den lilla ön i sommar.

Pepp-pepp. En flaska mousserande vin ligger på kylning och i morgon ska jag gå på Roller Derbymatch. Ska nog fråga om Genusfotografen vill haka på, vi kanske kan göra det till en tradition. Jag rekommenderar er verkligen att läsa Tomas blogg. Det senaste inlägget om ”Pappor som har hittat hem” är lite utav ett favoritinlägg.


Kommentarer


  1. Nathalie juni 7, 2013 on 17:03 Svara

    Hoppas du finner ro att komma igång …

  2. Rebecka juni 7, 2013 on 20:13 Svara

    Vilka vackra ikoner, visst är det skönt att få lite ordning vid/på skrivbordet! 🙂 Om du undrar vem jag är så har jag läst din blogg nu i vår, jag hittade den såklart via Lady D. 😉 Nu har jag er båda på bloglovin, mycket bra. Hoppas tentan gick fint!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna