VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ett spännande möbelfynd och en pannkakstårta

Skärmavbild 2013-06-06 kl. 14.04.41Har ni sett vilket förtjusande skåp! Jag blev helt lyrisk när jag hittade det i föreningens prylbytarrum. Jag ska måla om det och ställa i vardagsrummet. Det kommer passa perfekt bredvid min arbetsplats. Ni ser papperna som ligger i facket längst ner till vänster, det är kopior på flygbiljetter och namnet på flygbiljetterna är detsamma som på en svensk kvinnlig författare som jag verkligen gillar. Tänk om detta är hennes gamla skåp, undra om hon skulle bli glad att se om det kom till användning. Det jag gillar med gamla möbler är att de ofta har en historia bakom sig. Små hemligheter som ingen annan känner till förutom byrån och det fiffigaste av allt är att den inte skvallrar.

Skärmavbild 2013-06-06 kl. 14.05.25Efter att ha tvättat byrån med målartvätt och slipat av den med ett sandpappaer gick jag in och stekte pannkakor till pannkakstårtan jag varit sugen på i flera dagar. Den blev jättegod. Den är fylld med 700 gram färska hallon, grädde och socker. Mumsig tårta som passar bra en solig dag som denna.

Skärmavbild 2013-06-06 kl. 14.16.41Nu ser köket ut såhär och det börjar bli dags att sanera. Jag måste passa på att röja upp nu när Freddie har somnat och barnen leker på gården. Idag är jag hemma själv med ungarna, sambon måste jobba eftersom han ska vara hemma i morgon när jag skriver tenta. Det blir terminens sista tenta och jag är sjukt nöjd med vade jag presterat i mina studier detta läsåret, förutsatt att jag klarar tentan är det 60 hp katjing.

I kväll ska jag träffa Solle och mamma Anne. Vi ska äta middag och prata livet.


Kommentarer


  1. Åsa juni 7, 2013 on 09:05 Svara

    Alltså att hitta ett sådant skåp! Vilken grej!

    Jag vet inte vad du gillar för färger, men jag hade målat det i någon härlig pastellfärg. Lavendellila, ljust turkost, eller marsmallowrosa kanske 🙂

  2. Martina juni 7, 2013 on 09:09 Svara

    Åh neeeej, jag tycker sådana skåp är så fina som de är….. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna