VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kitschiga bögar på bröllopsfest

Skärmavbild 2013-06-04 kl. 22.22.22

Ni har efterfrågat kitsch och kitsch kommer det att bli. Jag avskyr konsumtionssamhället vi lever i och har tidigare känt att det är fel att låta bloggen agera skyltfönster för saker man kan köpa. Men eftersom ni vill ha kitsch, ska jag visa kitsch och vart man kan hitta det. Detta förtjusande brudpar finns i en butik i korsningen Östgötagatan/Folkungagatan som heter Milda Matilda.


Kommentarer


  1. Synd att vi redan har gift oss 😉 Förmodar att det även finns lesbiska par i den butiken? Vi letade runt på nätet och hittade ett kvinnligt par att ställa på tårtan. Dock var paren väääldigt stereotypa, och det gick liksom bara att hitta antingen ett långhårigt par med klänningar ELLER ett korthårigt kvinnligt par med kostym (och någonstans även en långhårig och en korthårig, där den förstnämnda förstås hade klänning och den sistnämnda bar kostym). Eftersom vi båda bar klänningar fick det bli ett sådant par, dock med fel frisyr…

    Det vet väl alla att korthåriga inte kan ha klänning?!?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna