VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kitschig handväska inspirerad av 50-talet

Skärmavbild 2013-06-05 kl. 15.47.09Finns hos Daisy Dapper

Djur, blommor och glada färger kan det bli finare? Jag gillar verkligen denna typ av mönster och kan uppleva sann glädje av att se fina saker. Dessvärre är jag ingen väskanvändare. Tycker det är jobbigt att kånka runt på väskor och föredrar plagg med fickor.


Kommentarer


  1. Fnulan juni 5, 2013 on 22:01 Svara

    Ursäkta mitt ordval nu…. Men fy fan vad snygg!!!

  2. Anna juni 6, 2013 on 00:06 Svara

    Ha! Jag ÄLSKAR väskor (varför kan jag inte exakt säga, faktiskt). Den här modellen såg väl inte ut som den mest praktiska, men mönstret var ju rent ut sagt ätbart! :-)

    Mammalediga jag är dock stor användare av plagg med fickor (blir helt desperat när jag upptäcker att outfiten jag satt på mig inte har fickor, vaddåbava, skall man ha telefonen inrullad i byxlinningen typ?? Och VAR skall man stoppa det helt oumbärliga paketet med näsdukar till snoriga smånäsor??). Ibland är det tur att bebisen kräver skötväska för längre utfärder, då får man plats med både legobitar, briotåg, tidningar, bebisgrejer och mammagrejer.

    Fast jag längtar lite till den dagen då jag får plocka fram mina vanliga väskor igen. Men bara lite.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna