VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Borta bra men hemma bäst

Skärmavbild 2013-05-19 kl. 15.59.24

Efter en vecka tillsammans med la family på sydligare breddgrader är vi nu hemma mitt i en prunkande vår. Allt har ju blommat ut, det är grönt på träd och buskar. Jag skulle behöva minst en veckas semester på semestern för att vila upp mig.

Vi har bott på en hotellanläggning strax utanför Bodrum i Turkiet. Det har varit varmt och skönt. Jag har blivit brun, missbrukat baklava och vattenmelon. Ni kan läsa mer om resan under veckan som kommer. Detta blir den sjätte resan vi gör med småbarn och jag börjar känna mig luttrad.

Att resa med tre barn i åldrarna 6 mån, 3.5 år och 5.5 år var speciellt och egentligen ingenting jag skulle rekommendera. Såvida man inte vill betala 20 000 kr för att springa runt och vara konstant nervös. Det tar på krafterna att valla en familj på ett hotellområde. Särskilt när 3-åringen är maniskt rymningsbenägen. Nästa gång vi reser kommer jag sätta koppel på henne samt ta med en walkie-talkie så att jag och min sambo kan kommunicera under jakten. Bortsett från lite värdelösa försök att praktisera barnuppfostran har vi i det stora hela haft det bra.


Kommentarer


  1. Fnulan maj 19, 2013 on 15:59 Svara

    Välkommen hem kära! Och dina tuttar är skitsnygga!

  2. Hondjur maj 20, 2013 on 20:43 Svara

    Haha! Det låter som – något vi bör undvika med andra ord. Men ja, det kommer ju fler chanser eller hur? :)
    Bara nåågra år kvar nu! :) Så kan stor passa liten och ni kan slappna av lite mer!
    Skönt att allt gått bra i alla fall! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna