VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Premiär Apans Podcast

Nu har jag äntligen skaffat mig en egen podcast som jag hoppas att ni kommer lyssna på samt gilla. Tanken med min podd är att den inte ska vara längre än tio minuter. I första avsnittet pratar jag om det här med alla ljud som uppstår i en barnfamilj. Efter att Freddie kom till världen känns det som om jag har blivit extra ljudkänslig. Någon annan som upplevt det? Ni som lyssnar på avsnittet får gärna komma med saklig kritik, ris och ros. Avsnittet är inspelat en sen kväll efter natting och kanske lämpar sig bäst att lyssna på precis efter nattning, men ni gör som ni vill.

Idag har även Anna-Maria och Mia som driver Bloggkommentatorerna släppt sitt tredje avsnitt där de pratar om Blondinbella och Odds utspel i ”HEN-debatten”. Jollerserien med Lovisa aka Lofsan och Lotta aka Vimmelmamman har även den släppt sitt tredje avsnitt, denna vecka samtalas det om barns utveckling och samsovning.

 


Kommentarer


  1. KHL april 30, 2013 on 16:22 Svara

    Kommer den finnas på itunes? 🙂

  2. Isabelle april 30, 2013 on 21:26 Svara

    Åh va mysigt det var! Jag blev alldeles lugn och varm inombords! Nu sover jag gott! Sovgott! 🙂

  3. Johanna Retrolover april 30, 2013 on 22:01 Svara

    Alltså jag älskar! Din lugna röst är helt perfekt för en podcast. Har en fråga som nybliven småbarnsförälder: hur fanken behåller man gnistan? Nu har vi visserligen en helt nyfödd hemma, men jag har redan glömt bort min sambo helt och totalt tappat lusten för allt som har med fysisk kontakt med honom att göra. Och så får det ju inte vara. Har tänkt anstränga mig mer där, men var kan man börja? Svårt för oss att gå på dejt med en liten som vill amma hela tiden 🙂

  4. Ann-Charlotte april 30, 2013 on 22:26 Svara

    Härlig podd, visst är det underbart med ljud? Fast tystnad är också helt underbart. Hade piratkalas med 10 ungar i helgen. DÄR snackar vi hög ljudnivå. Trodde huvudet skulle trilla av.
    Nu fattas det bara att Lady Dahmer också fixar sig en egen podd. Då är mitt poddbibliotek komplett :):)

  5. Melanie maj 1, 2013 on 05:52 Svara

    Men va roligt, jag tycker att din röst är så behaglig att lyssna på och du är en klok människa! Kul med egen podcast, grattis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna