VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tacksamma måndag

rull

Elaine har flygit till New York med sin familj, hon verkar ha det bra och jag är glad för hennes skull. Det här med ”tacksamma måndag” är ju en strålande idé som jag tänker anamma. Idag är det måndag och jag känner mig lite låg efter den hektiska helgen.

Kul med kalas upphöjt till tre, mindre kul att inte hinna bajsa i fred eller få en liten stund över till eftertanke. Nu är barnen på förskolan och jag ska unna mig en LUGN dag i form av bebishäng, matlagning och feng shui.

Jag är tacksam för:
– att jag träffar och klickar med inspirerande människor i mitt liv.
– att Toddo kom in på skolan vi hade som förstahandsalternativ.
– att mina barn älskar mig trots att jag stundtals känner mig som en b-morsa.
– att mannen i min lokala kryddburik är smart, rolig och intressant att prata med.
– alla roliga dörrar som öppnats i och med att bloggen vuxit till sig.
– att jag av en slump hittade min ”Rensa i röran med feng shuibok” i går kväll.
– alla fantastiska amningsbilder som strömmar in i min mailbox.
– att roller derbyn finns i mitt liv, att åka rullisar är så förlösande.

 


Kommentarer


  1. handmade knives april 29, 2013 on 12:39 Svara

    Rock and roll med Rollerderby! Ser ut att vara lite kämpigt underlag dock!

  2. Lina april 29, 2013 on 20:53 Svara

    Ja, en bra idé! Finns alltid mycket att glädja sig åt. Riktigt häftiga brallisar förresten! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna