VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mammaformer flyttar hit

mammaformer

Eftersom mammakroppen är så jävla grym och eftersom jag brinner för kvinnor och kvinnors välmående har jag bestämt mig för att lägga mer energi på mitt projekt mammaformer. Jag har bestämt mig för att flytta sajten mammaformer.se hit till min blogg istället eftersom jag inte mäktar med att driva flera stora projekt samtidigt. Just nu arbetar jag med att flytta över alla bidrag hit, eftersom jag har en vild bebis som jag måste passa minutiöst kommer arbetet ta lite tid, men jag har fått ett gäng mammakroppar och ni hittar dem här.


Kommentarer


  1. Nenna - livet så här långt maj 3, 2013 on 13:56 Svara

    Åh, jag ÄLSKAR mammaformer!

    Snart, snaaaart hoppas jag att jag också vågar göra ett bidrag. Jag gör småsteg framåt mot vad jag tycker och vad jag faktiskt gör, för mig är det fortfarande en skillnad. Men jag är snart där! WOHOO!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna