VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ni vet när man längtar

middag

Årets kock Daniel Räms kommer att fixa käket medan Hanna, Lovisa, Elaine, Lotta, Natashja och jag dricker bubbel. Ni skulle bara veta vad jag längtar. God mat i sällskap av intelligenta kvinnor, kombinationen är oslagbar. Det ska bli så roligt.

Just nu känner jag mig som ett småbarnsmammavrak och denna middagen kommer så sjukt lägligt. Hela mitt väsen behöver insupa lite skön kvinnoenergi just nu. Min vilda bebis och studierna kör skiten ur mig på dagtid. Om en vecka skriver jag tenta i Hinduism och Buddhism, imorgon har jag deadline för en inlämningsuppgift.

Livet mina vänner. Livet.


Kommentarer


  1. Fnulan april 24, 2013 on 23:23 Svara

    Ni kommer att få en fantastisk kväll! Nej jag är inte ett dugg avundsjuk.. nej då… tro inte det, jag är skitbitter =)

  2. Melanie april 25, 2013 on 05:56 Svara

    gud så roligt och vilken kväll att se fram emot!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna