VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Borta är bra men hemma är bäst

I fredags åkte jag och barnen ner till The South aka Gråland som jag väljer att kalla det tills motsatsen bevisats. Denna gången tog vi oss inte hela vägen ner till Växjö utan valde att frottera oss med folket i Jönköping och Nässjö.

Vi gick hemifrån klockan 7 på morgonen och var framme klockan 13 hos kusinen i Jönköping. Resan gick bra och jag var stolt över att de små liven skötte sig exemplariskt. För mig är det viktigt att involvera barnen i våra resor, därför låter jag dem alltid sköta sin egen packning. Barnen tycker det är roligt att ta ansvar för sina egna persedlar. Lovi packade sin rygga full av ”My little Ponys”.

Lika skönt som det är att åka iväg, lika skönt är det att komma hem. Jag har varit sjuk och inte alls varit på topp, men tycker ändå att vi haft en bra helg.


Kommentarer


 1. Hells april 15, 2013 on 11:29 Svara

  ÅÅÅh min hemstad! Hoppas ni hade trevligt!

 2. Erica april 15, 2013 on 13:14 Svara

  Vad bra du gör det att resa med små barn! Små vardagsresor är guld värt!

 3. Nilam april 15, 2013 on 15:26 Svara

  Jag prova här också och ser om du hinner svara. Ursäkta om jag tjatar…

  Undrar via vilket lärosäte du läst/läser religionsvetenskap. Det verkar så bra det du skriver om och jag vill utöka min behörighet med det ämnet. Som sagt, får se om jag får något svar innan ansäknigstiden går ut ikväll!

  MVH!

 4. Josefine april 28, 2013 on 21:11 Svara

  Hej. Idag gav min underbara vän Anna mig tipset om dun blogg. Hela min vardag, mitt liv, mina funderingar kretsar nämligen runt min kropp. Jag har precis börjat hitta tillbaka, fokusera på det som är vikigt. Min grabb, Texas. För det är ju ändå han som är det viktigaste i mitt liv. Det måste det ju vara? Inte min kropp.. Jag älskar den är sidan. Jag älskar typ dig. Efter fem minuter. Igår hade jag en sådan dipp, idag mår jag genast bättre. Tack tack tack över att du (och många andra) visar er. För herre jösses, vad vackra ni alla är!

  Nästa gång du och dina små är i Jönköping, hör av dig! Så ses vi över en kopp med bus och lek. Vi kan snacka levaxin, bröst, storstad vs. småstad och bara utbyta funderingar med varandra!

  Lev väl och må gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna