VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Stugan på fjället

stugan

Jag fick en kommentar av Erica och tyckte att namnet på hennes blogg lät så mysigt att jag klickade in på den. En stuga på fjället, det låter ju som en dröm. Även fast jag inte gillar snö och vinter fascineras jag enormt av The North. Nu tycker jag att ni alla ska besöka Stugan på fjället och säga hej till Erica i hennes fina blogg. Eller så kan ni börja prenumerera på den med en gång, just nu har bloggen sju följare på bloglovin men den förtjänar så sjukt många fler.


Kommentarer


  1. Diana DeMarkey -..Live your Dreams april 11, 2013 on 21:45 Svara

    Oj vad härligt att bli upplyft sådär! Gulligt av dig måste jag säga. Själv har jag bara 2 följare men kan också bero på mitt eviga flyttande, lite störigt att inte känna rätt någon gång. Men nu så! =)
    Trevlig kväll

  2. Erica april 12, 2013 on 12:03 Svara

    Men tack tack! Vilket fint omnämnande du gjort! Jag såg att besöken ökade i går och jag fattade ingenting…men nu förstår jag. Lojala följare du har, de gör precis som du säger :) Jättetack!

  3. […] Oj vilket fint omnämnande jag fick av Apan satt i granen, en himla bra blogg. In och följ henne! Läs inlägget här >>> […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna