VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En sådan där dag ni vet

20130411-180654.jpgJag vaknade med min sedvanliga nackspärr och mådde skit. Inget var förändrat sedan gårdagen. Mitt vänstra öga var fortfarande svullet, jag tog fem djupa andetag när familjen gick hemifrån. Sedan åkte jag till sjukhuset för att lämna nya prover. Det var skönt väder och jag promenerade hem i lugn och ro. Ringde ett par viktiga samtal, fick ett gäng GLADA besked, ringde Natashja och berättade om mina GLADA besked, hämtade tvätten och fick ett samtal från föris. Lovi blödde tydligen hur mycket mäsblod som helst och hade gjort det hela förmiddagen. Jag hämtade henne. På vägen hem stannade vi till på snabbköpet och köpte hästbullar eller vad man ska kalla det nuförtiden.

Väl hemma skulle jag byta hennes nästussar, men eftersom blodet lyste med sin frånvaro fick hon inga nya. På eftermiddagen åkte vi till BVC. Freddie fick sprutor, grät och var ledsen. Lovi ammade en plastdocka. Nu ska vi äta hästbullar igen pga tidsbrist, fantasibrist och energibrist. Hoppas ni haft en bra dag allihopa.


Kommentarer


 1. esterii april 11, 2013 on 18:41 Svara

  Hej hopp! vilken skön och verklig vardagsbild, kanske var den inte lika skön för dig, men du ler i alla fallen. Allt gott morsan:)

 2. Lise-Lott april 11, 2013 on 22:22 Svara

  Du lyckas ha en ”sån” dag och fortfarande vara så vacker!
  Nästa dag blir annorlunda :)

 3. Erica april 12, 2013 on 15:33 Svara

  Jag minns en tid när minsta var nyfödd hur det ofta blev frukost till middag, dvs flingor, gröt eller varma mackor. Det funkar det med. Kanske inte det bästa men ibland orkar man inte. Barn brukar heller inte bry sig så mycket om man äter samma sak flera gånger i rad, det är ju mest själv man blir less. Mest less är då jag på att jag inte ens orkar laga mat ibland. Men det kommer bättre dagar :)

 4. Anna april 15, 2013 on 20:43 Svara

  Ett tips för att stoppa näsblodet: bomull med olivolja! Tipset kommer från en ytterst kompetent öron/näsa/halsläkare på Karolinska som jag hade turen att träffa på!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna