VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tycker synd om mig själv

1

Mitt vänstra öga har råkat ut för något konstigt. Det är helt svullet och rinner hela tiden. Hela dagen har spenderats i sängläge, jag har drabbats av en mystisk sjukdom. Det gör ont i varje led, känns ungefär som foglossning, det gör ont när jag rör mig och jag har sprängande huvudvärk. Som om detta inte vore nog drabbades vi av lus i vårt hus. Barn och parasiter, jag säger då det. Vi hittade inga löss, däremot misstänkta ägg och eftersom det går löss på förskolan nu var det bara att sanera hela familjen.

Min energi är borta med vinden och bara det faktum att jag måste hämta barnen på föris om en stund får mig att vilja gråta. Usch, det är något knasigt med mina hormoner just nu. Min jävla sköldkörtel producerar inte som den ska vilket resulterat i att jag har fart fram och tillbaka till sjukhuset för att lämna blodprov. Det är jättesvårt att ställa in rätt dos av levaxin och plötsligt hade min kropp börjat överproducera hormonet vilket ledde till att jag blev helt speedad. Nu har jag minskat dosen men känner mig mest konstig. Om två månader ska jag ta nya prover.


Kommentarer


 1. nå, har du sköljt ögat med koksaltlösning? Många gånger?

 2. schmenus april 10, 2013 on 16:52 Svara

  Åh , den typen av mående kan ju fan knäcka den starkaste. Kram!

 3. citymom april 10, 2013 on 16:53 Svara

  Ush detta låter inte alls skoj! Förstår att energin är låg då =/
  Sköljögat med koksalt och du får vila så gott som det bara går =)

 4. Asta april 10, 2013 on 18:12 Svara

  Åhhh!
  Låter som du behöver en stooooor kram.
  Här kommer den!
  Kram

 5. Blommia april 10, 2013 on 22:18 Svara

  Skickar en stor varm kram över havet! <3

 6. Emma april 10, 2013 on 23:54 Svara

  Efter min tredje graviditet fick jag en post partum tyriodit (inflammation i sköldkörteln som man kan få efter en graviditet)., den överproducerade hormon. De första symtomen var huvudvärk och ont i kroppen., blev helt speedad och skakig och mådde psykiskt dåligt! Gick också ner en massa. Fick sedan också ögonsymtom, svullnad på ögat och tryck över körteln. Detta läkte ut själv och jag har nu normala värden igen efter en period av underproduktion.. Är det detta du har fått?

 7. Emma april 10, 2013 on 23:57 Svara

  Hade också snabb puls och högt blodtryck.. Fick käka beta-blockerare ett tag..

 8. Fnulan april 11, 2013 on 01:27 Svara

  Men då… skitstruma, jag vet hur det är! SKIT! Jag fick antidepr. samtidigt som min Levaxin just för att det kan vara kämpigt.
  Du orkar… VI är ju många om dig här!

 9. Johanna april 11, 2013 on 07:31 Svara

  Fy vad jobbigt :( KRAM

 10. Liina april 11, 2013 on 14:29 Svara

  Ett enda litet klick låter föga, men hjälper måhända ditt rinnande öga.
  Två klick hjälper desto mer och håll i dig för nu kommer fler.
  Tre klick från lilla mig i Huskvarna är nog jättebra för supermamman med de tre barna´.
  Fyra eller fem klick, hur många ska jag ta? Sex klick låter bättre, ja DET blir säkert bra.
  Sex klick blir till sju, varför sluta nu?
  För att alla tvivel ska vara borta [botta] drämmer vi till med ett klick gånger åtta.
  Jag klickar nio och sedan tio, om du vinner blir det väl Rio (för mig: bio).

  Krya på dig, kära Apan. Anna menar jag förresten.
  Detta botar varken lusägg eller pesten,
  men jag hoppas du blir lite uppiggad av gesten.

  Styrkekram från Småland

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna