VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nu ska det podcastas

pod

Igår kväll var jag på ett himla trevligt möte rörande podcasten som ska spelas in. Jag och Natashja är först ut idag, vi ska prata om amning, nästa vecka ska jag och Lovisa prata om mammakroppen. Jag hade gärna haft ett samtal med Lotta också, men det får vi ta över en middag istället. Det är så himla roligt! Vi som är med i projektet är föräldrar som bloggar, programidén är ”Parent to parent”. Mötet igår var skönt, avslappnat och det kändes som att sitta tillsammans med ett gäng gamla vänner och snicksnacka om allt från samsovning till bebisar. Läs gärna vad Lofsan har skrivit om projektet, hon har sammanfattat det väldigt bra.

Nu ska jag alldeles strax ge mig av. Jag och Natashja ska börja spela in klockan 1o. Om ni har några önskemål eller synpunker om amning får ni gärna dela med er, jag vill lyfta era tankar och frågor i den mån det går. Frågan kan ni lämna här eller på Philip Avents facebooksida.

Ps. Ett klick om dagen är bra för magen… (Tävlingen där jag har chansen att vinna resecheckar, jag skulle bli jätteglad om du gav mig ett klick.)


Kommentarer


 1. Lina april 9, 2013 on 09:34 Svara

  Hej!
  Jag har en dotter som nästan är lika gammal som din, hon är född några dagar senare.
  Vi samsover med henne, hur sover ni med Freddie?
  Sen vill jag tacka dig för att du är så härlig vad gäller amningen, det har gjort mig mer säker i min amning. Tack!

 2. Sara Brännholm april 9, 2013 on 14:30 Svara

  Åh. Ni är så bra tjejer!!!!!

 3. Linnea april 9, 2013 on 20:49 Svara

  Idag blir min tös tre månader. Det är mitt andra barn och att amma var för mig en självklarhet. Hon snuttade redan efter en timma efter förlossningen och amningen kom igång väldigt fort. Jag fick sår på mina bröstvårtor som också blev infekterade. Det var en pina att amma i flera veckor men jag tog mig igenom det onda och till slut blev det bra. Jag ammar för att jag tror att det är det absolut bästa för min dotters hälsa. Jag vill ge henne en bra start i livet och tror att jag gjorde rätt som kämpade. Jag känner mig bekväm att amma bland andra och känner att mina bröst för tillfället inte har några sexuella anspänningar. De är mat- och trygghetsmaskiner just nu. Amningen fungerar okej men det är inte alltid bara gosigt. Ofta är det gråt och frustration från oss båda. Då tänker jag på hur kort period i livet detta ändå är och hur värt det ändå är.

  Jag vill uppmana fler till att välja amning framför flaskan. Om inte för er egen skull så för barnens skull.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna