VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Saker man göra i Thailand

thailand2

Om du hemskt gärna vill dricka ”saft” ur en plasthink och känna dig lite ”wild and crazy” behöver du nödvändigtvis inte resa hela vägen till Thailand, men om du nu råkar vara ensam i Bangkok är mitt tips att du beger dig till backpackerstråken vid Koh San Road. Där kommer du garanterat finna personer som är i samma sits som du. Ensamma människor på resande fot är i regel mer öppna än folk som reser i par eller grupp och om du har tur träffar du på människor vars närvaro blir ett minne för livet.

Eftersom jag vill ut och resa utan mitt entourage i form av la familia och eftersom du älskar att läsa om mina äventyr på resande fot tycker jag du ska in och ge mig ett klick så att chansen att jag ska vinna resecheckar ökar. Tveka inte, hjälp mig gärna att vinna resecheckar genom att ge mig ett valfritt antal klick.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna