VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Middag med frugan

l4

Lycka är att gå hemifrån med sin siamesiska tvilling på magen klockan 18 när resten av familjen är kvar hemma. Känslan av frihet som fyller bröstet när jag ropar: ”Hej då” och stänger ytterdörren är en skön känsla och den får mig att känna mig levande.

Lycka är att hämta upp maten som Helena beställt på vårt före detta stamhak En ful och en Gul. När vi bodde tillsammans på Klippgatan i livet före familjelivet åt vi där en gång i veckan.

Lycka är att stå utanför Helenas port, spana upp mot Fåfängan och veta att det snart är sommar. Att vi snart kommer sitta där uppe och fika med världens bästa utsikt. Om ni inte har fikat på Fåfängan tycker jag ni ska göra det i sommar. Det är en riktig Stockholmspärla.

Lycka är att äta hängmörad biff, den är så sjukt god och lyssna på Helenas rövarhistoria från resan i Costa Rica som hon precis kommit hem ifrån. Åh vad jag känner att vi måste göra detta lite oftare. Det är ju så skönt att komma hemifrån på kvällstid.

Ps. Ett klick om dagen är bra för magen… (Tävlingen där jag har chansen att vinna resecheckar)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna