VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fixar och trixardag

Idag börjar jag läsa kursen Hinduism och buddhism. Sa jag förresten att jag blev godkänd på ”etiken”? Det kändes som om en sten föll från mitt bröst och jag som att jag kom ett steg närmare min examen. Nu är det bara 75 poäng kvar att läsa, dvs två och en halv termin. Sedan är jag nybakad gymnasielärare med ämnena svenska och religion. Är det någon av er som läste min blogg för fyra år sedan när jag började plugga? Det har gått fort. På fem år har jag läst fyra år på universitetet och fött tre barn. Känns helt galet.

Nu ska jag lämna kidsen på förskolan, efter det ska jag ut en sväng till universitetet för att prata med syo och lämna tillbaka kurslitteratur.


Kommentarer


 1. Julie - therawfoodsisters.com april 3, 2013 on 08:46 Svara

  Grattis och grymt bra jobbat! Jag vill verkligen ge dig all eloge och du är en härlig inspiration. Jag började följa din blogg ganska nyligen och att du fått barn och klarat av studierna är verkligen en guldstjärna. Och ja det är otroligt vad tiden går fort när man är mitt uppe i något och har sitt att fokusera på. Keep it up girl!!

  • apan april 5, 2013 on 18:14 Svara

   Hej! Tack för peppen. Det betyder mer än du tror. Kram!

 2. Nelin april 3, 2013 on 08:47 Svara

  Fan Anna, du är så jävla cool som grejar detta samtidigt som du är hemma. Jag pallade knappt plugga med ett barn samtidigt som min man var föräldraledig. SÅ COOL! Rock on <3

  • apan april 5, 2013 on 18:13 Svara

   Åh du är pepig! Tack, det kändes fint att höra just nu.

 3. emelie, religionsvetarnörd april 3, 2013 on 09:58 Svara

  Grymt!! Heja heja :)

  • apan april 5, 2013 on 18:12 Svara

   Yey!

 4. Caroline april 3, 2013 on 12:43 Svara

  Jag har läst från början, men det vet du ju redan 😛

  • apan april 5, 2013 on 18:11 Svara

   Gud vad fort det gått!

 5. Melanie april 4, 2013 on 07:32 Svara

  Grattis till fina resultat!

  • apan april 5, 2013 on 18:06 Svara

   Tack snälla!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna