VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vård av bebis och blogg

God morgon. Hoppas ni har sovit gott. Måndag, ny vecka och morgonsolen vittnar om en vacker dag. Jag har varit vaken sedan fyra i morse. Freddie har haft feber i två dagar och nu plötsligt kom förkylningen med besked. Snor och hosta. Stackars liten. Var är snorsugen när jag behöver den som mest? Den har en tendens att försvinna.

Sedan arlamorgon har jag ägnat mig att läsa första halvan av Bloggskolan som lanseras av Underbara Clara, Trendenser och Anna-Karin Nyberg. Wow, det jag har läst hittills är jättebra. Mycket av det som skrivs känner jag redan till. Bloggskolan är som en karta i bloggandets förunderliga värld och klapp på axeln. När jag kom till avsnittet om att vårda kommentarsfältet började jag omedelbart besvara kommentarer här i bloggen.

Från och med nu lovar jag att jag ska svara på en gång istället för att spara ihop en klump. Jag tycker om att ”prata” med er, har bara haft så sjukt ont om tid på sistone. Jag vill prioritera dialogen här i bloggen eftersom det är min behållning av arbetet jag lägger ner. Planering är en dygd och min ambition är att vara lite mer dygdig när det kommer till bloggen.

Innan har jag bara bloggat när jag haft tid och lust. Vilket kan resultera i att det gapar tomt en dag, för att bombas med inlägg dagen därpå. De dagar det gapar tomt har jag haft häcken full och då känns det roligare att skriva nya inlägg än att svara på kommentarer. Från och med nu ska jag avsätta en stund varje morgon eller kväll till kommentarssvarande. Bara så ni vet. Jag tycker ju om er och vill att ni ska veta det. Ha en bra dag.


Kommentarer


  1. Martina april 2, 2013 on 08:10 Svara

    Tror det är tisdag idag? 😀 fast jag går oxå runt och tror de e måndag!

    • Johanna april 2, 2013 on 08:37 Svara

      Haha… jag reagerade inte ens över att Anna skrev måndag.. Snacka om att man är snurrig nu efter påskledighet 🙂

      • apan april 2, 2013 on 08:59 Svara

        Jag trodde verkligen att det var måndag idag.

    • apan april 2, 2013 on 08:59 Svara

      Du har rätt. Det är ju tisdag idag.

  2. Tipset är verkligen att svara lite då och då än att spara allt. Jag hinner aldrig när jag gör så. det blir för mycket, för överväldigande helt enkelt.

    förresten, vart kom spam-kontrollrutan ifrån? Ta bort den genast!

    • apan april 2, 2013 on 08:58 Svara

      Så sant, så sant. Aldrig mera samla. Spamkontroll? Jag är oskyldig. Ska se över det när jag sitter vid datorn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna