VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Det har blivit dags att odla

Mitt lilla äventyr till Värmdö Marknad resulterade i 50 liter planteringsjord, 45 liter lecakulor, fyra pelargoner, en garderobsblomma, två andra växter som tydligen ska vara svåra att ha ihjäl samt en punktering.

Vid Slussen var det mycket liv och rörelser. Många som passerade mitt ekipage log när de såg lasten. Om vi hade haft bil skulle det bli så mycket enklare att handla hem jord och grejer, men det är inte värt kostnaden. För mig funkar det utmärkt att åka ut med barnvagn och Freddie på magen.

Lämpligt? Lägligt heter det ju och nej, punkteringar suger oavsett när de inträffar. Hoppas ni haft en skön dag i det vackra vårvädret. Imorgon ska jag börja odla.


Kommentarer


 1. Hondjur april 1, 2013 on 19:55 Svara

  Vad änvänder du för att redigera (skriva) på dina bilder?

  • apan april 2, 2013 on 05:25 Svara

   Hej Honis!
   Jag använder ett program som heter Pixelmator. Finns att köpa som app till sin mac.

 2. Caroline april 2, 2013 on 08:58 Svara

  Jag vill också börja plantera nu! Fick massor av dahlialökar i påskpresent, dessa ska snarast ner i krukor och förgro! Längtar tills snön försvinner så att man kan börja inspektera den nya tomten och se vad som behöver lite kärlek under våren :)

  • apan april 2, 2013 on 09:02 Svara

   Dahlior är vackra men lite för svåra att sköta för min del (lat). Jag ”orkar” inte gräva upp dem på hösten. Ack så många dahlior jag har dödat. Nu köper jag dem inte mer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna