Välkommen till nätets mysigaste blogg. Jag heter Anna och är mamma till tre, bor på Södermalm, är galet förälskad i min sambo och sporten Roller Derby. Grundare av sajten mammaformer.se. Läser till ämneslärare i svenska och religion vid Stockholms Universitet.
Mitt tips för att få den bästa Jansons frestelsen är att texta APAN med anjovisen och ät upp mig. Mums. Alternativt fördela anjovisen jämnt, täck med ett lager potatis, häll på grädde och ställ in i ugnen. Lägg på ströbrödet på slutet för att det ska bli lagom krispigt med vacker färg. Jag brukar strö ett rejält lager och sedan täcka med smör som jag skivat med osthyvel. Jansons frestelse är nog en av mina högtidsmatfavoriter. Vilken är din? Vad äter du helst på påskbordet?
Mmmm påsk-mat!!!!
Men herregud måste man ha EN favorit? Jag har typ 10. Köttbullar, prinskorv, janssons. Allt är lika gott!!!!
Håller med, allt är gott. Men Janssons är godast.
Jag är inget fan av Jansons frestelse… Men däremot så gör min kille en ugnsomelett med räkröra, som är helt sinnesjukt god! I övrigt så tycker jag om sill; helst vanlig inlagd, eller vitlöks-sill.
Och, jag testade lite påskgodis som fanns med i det senaste numret av Buffé…: http://www.ica.se/recept/citrontryffel-med-lakrits-716157/ Lite pilligt, men satan-i-gatan vad gott!
Ha en fortsatt fin påsk, Apan!
Ugnsomelett låter jättegott. På tal om sill måste du ju lägga in din egen. Superenkelt och supergott.