VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mitt bästa Jansons-frestelse-tips

Mitt tips för att få den bästa Jansons frestelsen är att texta APAN med anjovisen och ät upp mig. Mums. Alternativt fördela anjovisen jämnt, täck med ett lager potatis, häll på grädde och ställ in i ugnen. Lägg på ströbrödet på slutet för att det ska bli lagom krispigt med vacker färg. Jag brukar strö ett rejält lager och sedan täcka med smör som jag skivat med osthyvel. Jansons frestelse är nog en av mina högtidsmatfavoriter. Vilken är din? Vad äter du helst på påskbordet?


Kommentarer


 1. Kakan | Krumelur-MurmelDjur mars 30, 2013 on 07:36 Svara

  Mmmm påsk-mat!!!!
  Men herregud måste man ha EN favorit? Jag har typ 10. Köttbullar, prinskorv, janssons. Allt är lika gott!!!!

  • apan april 2, 2013 on 05:40 Svara

   Håller med, allt är gott. Men Janssons är godast.

 2. Therese/zill mars 30, 2013 on 11:23 Svara

  Jag är inget fan av Jansons frestelse… Men däremot så gör min kille en ugnsomelett med räkröra, som är helt sinnesjukt god! I övrigt så tycker jag om sill; helst vanlig inlagd, eller vitlöks-sill.

  Och, jag testade lite påskgodis som fanns med i det senaste numret av Buffé…: http://www.ica.se/recept/citrontryffel-med-lakrits-716157/ Lite pilligt, men satan-i-gatan vad gott!

  Ha en fortsatt fin påsk, Apan!

  • apan april 2, 2013 on 05:38 Svara

   Ugnsomelett låter jättegott. På tal om sill måste du ju lägga in din egen. Superenkelt och supergott.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna