VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Därför att rött med vita prickar är det finaste som finns

polkadots

Att bli mamma är för mig ett livslångt kärleksförhållande. Ibland är det jobbigt att vara mamma. Barn är stundtals skitjobbiga, men så är det. Barn är barn och det är vuxnas ansvar att hantera barn. Jag befinner mig i en fas där det är extra mysigt att vara mamma. Barnen är glada, roliga, lagom trotsiga och väldigt sköna att hänga med.

Just nu dansar min treåring runt här på golvet . Hon snurrar och snurrar och kan inte låta bli att att fashineras av hur klänningen åker runt. Freddie ligger oberörd bredvid i en likadan outfit och jag tycker att jag är pinsam som systermatchar dem, men jag kunde som sagt inte låta bli. Jag köper sällan saker och prylar till mina barn men häromdagen kunde jag inte låta bli. Är man svag för rött med vita prickar så är man. Klänningarna kommer från POP.

Nu ska jag laga Jansons Frestelse och sedan ska vi hem till svärisarna och äta påskmiddag. Vad hittar ni på idag?


Kommentarer


  1. esterii mars 30, 2013 on 23:33 Svara

    Så prickit, inte illa alls;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna