VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Rosenlundsparken

Jag är inte bara bloggare utan även Södermalmsbo och mamma. Därför ser jag det lite som min plikt som medmänniska/småbarnsförälder att dela med mig av vad Södermalm har att erbjuda i parkväg.

Om jag ska sammafatta parken med ett enda ord blir det kompakt. Parken är liten och det är lätt att hålla uppsikt över barnen. Den är inte särskilt välbesökt vilket gör att barnen sällan behöver trängas med andra ungar. Lovisen 9 månader gammal brukar äta sand, resa sig mot trappan eller krypa under bron. Toddo, snart 3 år klättrar och rutchar. Han tycker det är roligt att klättra högst upp trappan och speja ut över arenan.

Närmsta fik är Baresso, Swedenborgsgatan 25. Där kan man köpa med sig en latte och sedan tar det bara fem minuter att traska upp till parken.

Detta är ett en favorit i repris som jag rekommenderar er att ”gilla” på bloglovin eftersom det kan motivera slöa föräldrar att hitta på något mysigt med sina barn.


Kommentarer


  1. LADY DAHMER september 4, 2010 on 09:25 Svara

    vi får ha en lekdejt där när vi är friska!

  2. Petra september 4, 2010 on 12:54 Svara

    Tack sötaste för nomineringen! Jag ska ta tag i det där med nomineringar och listan så snart jag får lite energi över. Parken kanske vore något för mig? 😉 Tror du att 1-månaders skulle ha kul där också? *haha*

    Just ja, from nästa vecka är jag disponibel med ett barn tis-tors. Mån och fred kommer N att vara hemma från dagis. Vad sägs om en småbarnsträff veckan efter nästa? *just nu får jag för mig att jag redan frågat. Skyller på amningshjärnan*

    kram

  3. Nelin mars 27, 2013 on 15:54 Svara

    Låter som en toppenbra park för oss. Jag måste verkligen bli bättre på att ge mig iväg med Emil på helgerna. Bryggaretäppan är ett annat guldkorn som jag fullkomligen älskar, men den har du bloggat om tidigare va?

    • apan april 2, 2013 on 05:55 Svara

      Japp, Bryggartäppan har jag skrivit om. Det är jättefin.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna