VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Resa med Detur

resa med detur

Vi har gjort tre resor med Detur och är jättenöjda. Våren 2010 bodde vi en vecka på Royal Palm i Alanya. Inget flashigt hotell, men det fanns två pooler och en liten barnpool. Maten var helt okej och hotellpersonalen var supertrevlig. Hösten 2010 åkte vi två veckor till Egypten. Vi bodde på ett fint hotell som heter Sunrise Mamlouk Palace. Den tredje resan vi med Detur gjorde vi våren 2012 då vi åter igen besökte Alanya i Turkiet. Freddie låg i magen och jag var gravid i vecka 16.

Hotellet vi bodde på heter Blue Star och var mysigt. Det enda negativa jag har upplevt med Detur var senast vi resan då vi flugit på natten. När vi landade i Antalya var klockan 3 någonting och vi hade då två och en halv timmas bussresa framför oss innan vi kom till Alanya. Personalen babblade på med full belysning i bussen HUR LÄNGE SOM HELST trots att alla bara ville sova. Bortsett från denna lilla fadäs är vi jättenöjda med Detur. Jag vill klargöra att jag inte är sponsrad. 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna