VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En månad av förändrad livsstil

Bortsett från att jag har varit förkyld och sjuk i två veckor, samt har diverse humörssvängningar mår jag tipp topp och känner mig lättare i kroppen, trots att jag bara har gått ner tre kilon. Det sjuka är att jag inte har gjort några jobbiga och stora förändringar för att få detta resultatet. Under de fyra veckor som har gått har jag ätit allt från pizza, scones, pannkakor med en massa vispgrädde, chips och varmchoklad i mängder. Jag har rört mig obefintligt eftersom jag varit sjuk.

Hur kommer det sig då att jag faktiskt tappat vikt? Vad är hemligheten?
Det jag har gjort är att jag tillåter mig själv att ha två ”plusdagar” där jag helt enkelt får sväva ut och eftersom det är helt legitimt att sväva ut gör jag det med besked, utan att känna mig misslyckad. En annan sak är att jag äter halva tallriken med grönsaker vid varje måltid. Jag har väljer lätta mejeriprodukter istället för feta, äter en till två frukter om dagen och dricker vatten. Ni som vill peppa mig i min viktresa är välkomna att besöka Apan trimmar och slimmar.


Kommentarer


  1. Linn mars 20, 2013 on 11:31 Svara

    Vilken skillnad 3 kilo gör!
    Önskar att jag också hade kommit på din idé med bilderna men jag är nog tyvärr för okunnig för att kunna fixa det.

    Grymt bra kämpat!

  2. Lisa - MondoCane mars 20, 2013 on 11:37 Svara

    Oj, och brunare blev du också, och god mat låter det som.

  3. Martina mars 20, 2013 on 12:04 Svara

    Grymt! syns stor skillnad!!

  4. Jannika mars 20, 2013 on 13:35 Svara

    Bra jobbat, du verkat ha ett bra långsiktigt tänk! Heja dej 🙂

  5. Viktkamp mars 21, 2013 on 21:03 Svara

    mycket av viktnedgång sitter i huvudet! Har du en bra inställning så gör det mycket, stress osv låser viktnedgången. Att du är tillåtande tror jag gör mycket, sålänge man håller det inom gränser. KÄmpa på =)

  6. Rebecca mars 23, 2013 on 10:02 Svara

    Tror verkligen du gör helt rätt! Det är såna förändringar som är långsiktiga! Själv vill jag inte gå ner i vikt men däremot bryta dåliga vanor, dra ner på läsk och godis och vitt bröd för att bli kvitt mitt sockerberoende, men är verkligen inte
    Motiverad att sluta helt. Men har faktiskt köpt hem mindre läsk, druckit mer vatten och promenerat lite mer på sista tiden, känns som en start 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna