VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Forceful by FACE Stockholm

bild-2

Forceful betyder kraftfull och visst känner jag mig kraftfull när jag har målat ögonlocken blå. Blått tillhör inte mina favoritkulörer, men det är helt klart en färg som framhäver bruna ögon.

Idag har jag och Natashja // Lady Dahmer varit på mitt första ”riktiga” skönhetsevent (ni vet ju att jag vill och har börjat skönhetsblogga). Det var en pressfrukost där Scandic och FACE Stockholm berättade att de lanserar en hår och hudvårdsserie tillsammans. 30 000 hotellrum kommer få schampo, duschtvål och handtvål. De lite finare rummen kommer även få balsam och hudlotion.

Enligt en undersökning om kvinnligt resande som Scandic gjort tillsammans med You Gov är badrummen det som kvinnor tittar på först när de kommer till ett hotellrum jämfört med män som inspekterar utsikt och säng. En annan skillnad är att kvinnor oftast reser med större necessärer än män samt att många kvinnor skulle packa en lättare necessär om de visste att det fanns bra produkter på hotellrummet.

När jag har bott på hotell brukar sängen vara det första jag spanar in. Jag kickar alltid av mig skorna, näckar till trosor och kastar mig på sängen. Oftast har jag rest långt och är helt slut. Att spana in toalett och badrummet är nog det sista jag gör. Däremot gillar jag att när det finns bra produkter. Det finns inget värre än de vanliga svintoframkallande schampon som brukar erbjudas. För mig som bara bor på hotell när jag fritidsreser är det en lyxig upplevelse och att då få tillfälle att skämmas bort med bra produkter skulle sätta en extra guldkant på vistelsen.

Innan vi gick hem fick vi med oss en påse med lite FACE-produkter. Bland annat den blåa skugga som jag har på bilden ovan, men även lite annat smått och gott som jag kommer ge bort. Om du är intresserad tycker jag att du ska hålla utkik på min facebooksida.


Kommentarer


  1. Morrhoppan mars 19, 2013 on 20:39 Svara

    Riktigt cool färg på dig.

  2. Kakan | Krumelur-MurmelDjur mars 20, 2013 on 09:07 Svara

    Å nej skönhetsblogga.. Kanske låter värre än vad det kommer vara. Hoppas det.
    Tycker annars det har varit skönt att slippa tänka på det yttre i den här bloggen.
    Något annat jag direkt tänker på som negativt med att skönhetsblogga är vad du mer då kommer bidra till. Kommer du välja att använda och rekommendera miljövänliga och ekologiska produkter eller kommer du köra på samma gamla äckliga kemikalie proppade skiten?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna