VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Just nu handlar det bara om att överleva…

Bild 2013-03-16 kl. 20.01

 … och eftersom jag är en survivor kommer det inte vara några som helst problem. Min bättre halva åkte iväg på en tripp torsdag morgon och kommer hem imorgon kväll. Jag hade en löjlig ambition att ”skipa ordning” som en fin ”välkommen-hem-gest”, men jag inser redan nu att loppet är kört. Med tre barn och en satans inlämningsuppgift som ska in om tre dagar finns det inte tid till annat än att andas och räkna till tio.

Golvet i vardagsrummet är invaderat av ett dussin My Little Ponys. I hallen står fyra pizzakartonger från gårdagens pizzafest och på köksbänken står en massa tomma take away byttor från Shanti. Solle som har lördagshängt härhemma med mig och barnen hoppade precis in i en taxi. Nu är klockan slagen. Barnen ligger nerbäddade och jag ska ta tjuren i hornen. Tjuren består av en kvantfyskier vid namn John Polkinghorne, jag ska läsa hans bok och sammanfatta kontentan på ett smart, intelligent och akademiskt vis.  Heja mig.


Kommentarer


  1. Sara Brännholm mars 16, 2013 on 20:35 Svara

    Åh, jag tror du grejjar det Anna, som mamma grejjar man visst allt 😉 <3

  2. Louise mars 16, 2013 on 21:47 Svara

    Heja dej! Ordning och reda är inte så viktigt ändå:))

  3. Emma mars 16, 2013 on 22:11 Svara

    Heja, heja! Du klarar det Anna! Du inspirerar och jag beundrar att du klarar av dina studier med 3 barn. HEJA, HEJA!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna