VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hallonscones

anna

Idag satte jag på mig det röda förklädet med vita prickar. Sen bakade jag hallonscones till ljudet av en skrikande bebis, Robin Stjärnberg och två barn som tjoade på sitt dansgolv. Numera är det melodifestivalen varje dag här hemma. Jag blev lite sugen på att ställa upp till nästa år. Försökte värva Hana Pee men hon svarade med tystnad. Ska fråga Natashja // Lady Dahmer också, hon vill säkert vara med.

När jag bakade sconsen kändes det som allt skulle gå åt helvete. Freddie som hade sovit jättegott fram tills att jag började kladda ner mina händer skrek som sagt. Degen blev för lös och jag kämpade på för att kunna knåda. Hällde på mer mjöl, blev ännu kladdigare osv. Receptet är taget ur en amerikansk kokbok från 80-talet. Tydligen skulle man kavla ut degen och stansa ut sconsen.

Mitt i kaoset dök Solle upp som en räddare i nöden. Har jag sagt att jag är gräsänka ett par dagar? Solle tog hand om barnen, dukade och gjorde fint. Jag började steka pannkakor.

Scones blev väldigt goda och efter maten hamnade vi i värsta matkoman. Fråga mig inte hur det gick till, men barnen nappade på en muta och började städa på sitt rum. Jag och Solle däckade på soffan, letade efter resor och pillade oss i naveln.


Kommentarer


  1. HanaPee mars 17, 2013 on 17:22 Svara

    Hahahahahaha sorry att jag svarade med tystnad, men……. jag kan inte sjunga. KÖNG dock om u och lady dahmer bildar band. kommer lägga hela lönen på att rösta.

    KrAmMMmm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna