VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Det tar tid att förändra gamla vanor

För tre veckor sedan började startade jag min trim och slimsida på facebook. Det känns bra att skriva om min viktminskning där eftersom jag inte vill besudla bloggen med överdrivit viktprat. Här vill jag bara dela kontentan av mina tankar. En sak som har hjälp mig mycket i det inledande arbetet med att ändra livsstil är att analysera mitt beteende och mina gamla vanor. Vad är det egentligen som jag ska förändra? Vad ska jag från och vad ska jag sträva mot? Hur ska jag göra der?

Alla vet hur man ska göra för att gå ner i vikt, få lyckas, av de som lyckas är det många som faller tillbaka i gamla mönster. Mitt mål är är gå ner ett halvt kilo i veckan, något som jag inte nådde upp till denna veckan eftersom jag har varit sjuk och som följd till detta ätit lite för fel. Hursomhelst har jag sammanlagt gått ner nästan 3 kg hittills och det gläder mig. Jag tänker inte hänga mig själv eller ge upp allt på grund av en dålig vecka. Nu hoppas jag att jag kan bli frisk snart så att jag kan komma igång med min träning.

Igår fyllde Cissi år och firade detta med ett dundrande glasskalas. Om man gillar smaksensationen glass, maränger, banan, grädde och chokladsås var det som att komma till himmelriket. Ett stort stod uppdukat med tidigare ingredienser varpå jag mumsade i mig lite mer än nödvändigt. Men, det var det värt.

Bilden har jag tagit från Natashja // Lady Dahmer

 


Kommentarer


  1. Aasa mars 13, 2013 on 10:03 Svara

    Vad bra du var i TV! Så grymt imponerad! Men vart kommer din underbara tröja i från??

  2. Asta mars 13, 2013 on 12:57 Svara

    DU ÄR SÅ VACKER!
    Tänkte på din kommentar på facebook ”Du ska vara snäll mot dej själv.”
    Jag är 43 år gammal å fortfarande så fixerad. Vad är det?!
    Om jag gått ner bra (över 0,5 kg) på en vecka känner jag mej jätte nöjd med mej själv.
    Om jag inte gjort det helt jävla misslyckad.
    Vad är det?!?! Rent logiskt vet jag ju att mitt värde inte sitter i en så fånig prestation.
    Kram

  3. Queen of Kammebornia mars 13, 2013 on 20:02 Svara

    Vilken fin bild på er!

  4. Kakan | Krumelur-MurmelDjur mars 14, 2013 on 07:17 Svara

    Åååhåå! Marängswiss!!! Mmm-mmm!!! Tur att jag är bjuden på kalas i helgen! =))

  5. Emelie mars 14, 2013 on 19:09 Svara

    Gud vad snygg du är!

  6. häj mars 15, 2013 on 11:46 Svara

    tänkte på en sak. du skrev tidigare att du är orolig för diabetes. köp mätare. jag var väldigt orolig för det, inte på grund av övervikt utan taskig livsstil och anlag. det har verkligen varit en trygghet att kunna kontrollera blodsockret och se hur det faktiskt påverkar just min individuella kropp och det var faktiskt värre än jag trodde så det blev en väckarklocka att välja rätt käk och godis. det är ju trots allt det viktigaste- sen kan man ju gå ner i vikt också men just det att ha koll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna