VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nu är lampskärmen färdig

DSC_2642

 Från vit och trist till blommig och rolig

Denna veckan har gått rysligt fort. Jag vet inte riktigt hur jag ska ställa mig till det här med att dagarna bara flyger iväg. Min vardag och mitt liv rusar på i 180. Min kompis Johan var förbi idag. Vi lunchade indiskt och pratade livet. Sedan passade han Freddie medan jag fixade klart det sista på skärmen. Det var lätt att klä om lampskärmen och jag har fått blodad tand. Mer glada lampskärmar åt folket. Nu ska jag alldeles strax gå ner till förskolan men först ska jag försöka få i Freddie lite tuttemjölk samt hänga tvätt.


Kommentarer


 1. Linduz februari 15, 2013 on 18:49 Svara

  Vad snygg den blev!! =)

 2. M februari 15, 2013 on 19:32 Svara

  Tjusigt!
  Om du skulle vara en lampa så skulle du nog se ut såhär, fast med glitter på toppen :)

 3. ss februari 16, 2013 on 09:47 Svara

  lovely <3

 4. Struntprat februari 16, 2013 on 14:05 Svara

  Åh, jättetjusig! Vad kreativt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna