VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lampskärm in the making

profile-1

Ganska sent i går kväll drabbades jag av pysselsuget grande och bestämde mig för att klä om en lampskärm. Eftersom jag är en tygnörd av rang har jag en hel del fina tyger samlade i garderoben. Jag passar alltid på att köpa på mig lite tyg om jag hittar något jag tycker är fint. Tyget ovan köpte jag på Ohlssons tyger för ett par år sedan när jag skulle sy en flamencokjol.

Lampskärmens nya klänning är färdigsydd och sitter på plats. Nu ska jag bara köpa lim till kantbanden.


Kommentarer


 1. A-K.S -Dagdrömmaren februari 15, 2013 on 11:10 Svara

  Så fin, underbart med färg :)
  Var det svårt?

 2. Sofia Ekström februari 15, 2013 on 11:22 Svara

  känner just nu att det är väldigt synd att jag inte har en enda lampa med skärm.

 3. Mamman i Gerdsmygen februari 15, 2013 on 13:17 Svara

  Kan man hyra hem dig till att pimpa i huset vid behov? 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna